Black Friday: Waanzinnige deal!

Wie houdt er niet van Black Friday met mega veel korting? Wij hebben ook dit jaar weer een te gekke Black Friday deal speciaal voor jou!

Vrijdag 24 november 2023 is het weer zover: Black Friday! Alsof alleen de vrijdag nog niet genoeg is, is onze Black Friday deal het hele weekend tot en met 26 november geldig!

Onze 15-rittenkaart speciaal voor Black Friday nu met nog 50,- extra korting! Gebruik onze kortingscode BLACKFRIDAY bij het afrekenen!

Wees er dus snel bij én profiteer van deze mega scherpe deal!

Ontdek de Voordelen van Onze Rittenkaarten bij Urban GRND

Geniet van Flexibiliteit en Besparingen met Onze Actiekaarten en Voordeelkaarten

Bij Urban GRND hebben we de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een voordelige en veelzijdige manier om te genieten van onze spannende attracties: onze rittenkaarten! Met onze speciale actiekaarten en voordeelkaarten profiteer je van geweldige voordelen en maximale flexibiliteit tijdens je bezoek aan ons urban entertainmentcentrum.

Bespaar met Onze Rittenkaarten

Bij Urban GRND begrijpen we het belang van waar voor je geld. Daarom hebben we rittenkaarten samengesteld die passen bij verschillende behoeften. Kies uit de 5-Rittenkaart voor slechts €50,-, de 10-Rittenkaart voor €95,- of de 15-Rittenkaart voor €140,-. Met deze kaarten krijg je toegang tot een breed scala aan activiteiten en ervaringen.

De Spelregels: Flexibiliteit en Gemak

We willen dat je het maximale uit je rittenkaart haalt, daarom hebben we enkele spelregels opgesteld om ervoor te zorgen dat je volop kunt genieten van onze faciliteiten. Onze rittenkaarten zijn persoonsgebonden en blijven maar liefst 1 jaar geldig na afgifte. Dat betekent dat je voldoende tijd hebt om alle activiteiten te ervaren die je wilt, zonder je zorgen te hoeven maken over haastige deadlines.

Koop Vandaag Nog Jouw Rittenkaart en Beleef Onvergetelijk Urban Entertainment bij Urban GRND

Wacht niet langer! Profiteer vandaag nog van de voordelen van onze rittenkaarten. Koop jouw actiekaart of voordeelkaart en ontdek de spanning en sensatie van urban entertainment bij Urban GRND. Ervaar de diverse activiteiten, verzamel stempels op je kaart en geniet van een onvergetelijke ervaring. Maximaliseer je bezoek met onze rittenkaarten en maak herinneringen die een leven lang meegaan!