Disco Rollerskate

Disco Rollerskate bij Urban GRND is een nieuwe gave beleving waar muziek, dans en rollerskates samenkomen in een unieke Urban Stijl Disco!

Beleef Disco Rollerskate

Ervaar de unieke beleving van de jaren ’80 die weer helemaal terug komt. Hoe? Trek onze gloednieuwe rolschaatsen aan, neem een drankje mee de dansvloer op en wij zorgen voor de rest: magische muziek, prachtige lichtshow en natuurlijk veel sfeer! 

Disco Rollerskate iets voor jou?

Disco Rollerskate is écht voor iedereen! Of je nu opzoek bent naar een speciaal dagje uit met vrienden, een andere manier van body workout of een mogelijkheid om helemaal uit je dak te gaan op onze splinter nieuwe rollerskates en baan – Urban GRND is dé plek om echt een geweldige dag te beleven. 

Selecteer per 15 min jouw starttijd en geniet de hele dag van onze rolschaatsbaan. Hier geldt geen tijdslot voor en is toegang voor de hele dag! Rolschaatsen kun je bij ons kosteloos lenen, mocht je zelf rolschaatsen willen meenemen dan is dat geen probleem! (Inline skeelers mogen helaas niet mee naar binnen). Bescherming kun je kosteloos lenen en is verplicht!