URBAN GRND STEUNT GLAZEN HUIS EMMEN, jij ook?

Het Glazen Huis in Emmen wordt dit jaar voor de 10e keer georganiseerd. Dit jaar is het goede doel de Stichting Kinderen van de Voedselbank, zij zetten zich in voor kinderen onder de armoedegrens. Wij willen dit jaar graag het Glazen Huis steunen en doen dat elke week met een verloting! 

Lootjes zijn te koop bij ons aan de receptie en bij onze bar. Elke zondagavond vindt er een trekking plaats en reiken we leuke prijsjes uit! Elke week nieuwe kansen! Al het geld wat wij met deze verloting ophalen gaat rechtstreeks naar het Glazen Huis! Met elk lootje dat je koopt steun je ook het Glazen Huis! 

🎟️1 lootje voor 1,50 

🎟️5 lootjes voor 5,- 

Lootjes zijn alleen contant af te rekenen. 

De eerste lootjes zijn al verkocht! Koop voor elke zondag je lootjes en dan maak je kans op mooie prijsjes bij de prijsuitreiking elke zondag!

GLAzen huis emmen 2023

Het Glazen Huis Emmen wordt dit jaar voor de 10e keer gehouden. Voor dit jaar is de keuze gevallen op de Stichting Kinderen van de Voedselbank.
 
Deze organisatie zet zich in voor kinderen die leven onder de armoedegrens. In Nederland zijn dat er 1 op de negen, in totaal 435.000. Kinderen krijgen drie keer per jaar een pakket met kleding en cadeautjes. Voor de mensen achter het Glazen Huis was het een uitgemaakte zaak.
 
De komende 5 weken kunnen er lootjes gekocht worden bij onze receptie en bar. Dat betekent welke week nieuwe kansen en elke week een nieuwe prijsuitreiking op de zondag! Maak kans op prijzen zoals tickets voor het golfen, vrij jumpen, lasergamen, all-in experience, rolschaatsen en nog veel meer!