Urban GRND
Enjoy Good Times Together

Wij zijn als Urban Jump & Playground gestart met de grootste Trampolinepark in Drenthe. Met arcade games en een indoor speeltuin hebben wij al een kleine stap gezet richting een Family Entertainment Center.

Nu een kleine 2 jaar verder hebben wij de grote stap gezet en breiden wij flink uit door de omringende panden erbij te betrekken.
Onder de nieuwe overkoepelende naam Urban GRND – Enjoy Good Times Together combineren wij de volgende uitdagende activiteiten aan: Urban Jump, Curling, Lasergame, Crazy Adventure Golf, Bijlwerpen, Shuffleboard, Arcade games, Speeltuin, én uitstekende horeca voor met een hapje en drankje onder één dak.

Met de uitbreiding naar een groot Family Activiteiten Centrum is de keuze en beleving voor een onvergetelijke dag voor onze gasten enorm groot. Wij hebben niet één specifieke leeftijdsgroep maar onze doelgroep bestaat onder andere uit; vrienden, families, kinderfeestjes, teamuitjes, school, verenigingen, vrijgezellen-, bedrijfsfeest, eigenlijk simpelweg alle uitjes in Emmen/ Drenthe.


Urban GRND – Enjoy Good Times Together is een wereld met de verschillende activiteiten waar je je direct thuis voelt en het organiseren van de juiste beleving aan ons kan laten.

Gegevens

Urban GRND – Enjoy Good Times Together
Nijbracht 41
7821 CB Emmen

Telefoonnummer
0591–799705

Email
Emmen@urbanjump.nl

KVK
74632728