ALL-IN EXPERIENCE zomerdeal

SPELEN BIJ URBAN GRND

Na de succesvolle ideeën zoals de Summer Camp, Halloween, Jump Academy en vele mooie activiteiten dat wij hebben geïntroduceerd, zijn wij nu bijna drie keer zo groot waardoor we nu dan ook de grootste Activiteiten Centrum in Drenthe zijn. 😲😍

Wat ga jij deze zomervakantie doen? Er is nu zoveel keuzes, dat het soms wat moeilijk kiezen is. Voor de zomer hebben we dan ook een uniek concept bedacht; een onbeperkt ALL-IN EXPERIENCE formule welke bestaat uit een BASIC en een DELUXE variant.

ALL-IN EXPERIENCE – Deluxe
2 uur onbeperkt toegang tot 4 activiteiten; urban jump, lasergame, disco-rollerskate en minigolf

ALL-IN EXPERIENCE – Basic
1,5 uur onbeperkt toegang tot 2 activiteiten; urban jump + lasergame, disco-rollerskate of minigolf

Deze zomer heb je dan ook heel veel plezier en keuzes met je vrienden bij Urban GRND.

Hoe werkt het? In de maanden juli en augustus krijg je een echt All-In Experience bij Urban GRND. Met jouw ticket heb je onbeperkt toegang tot ons populaire trampolinepark Urban Jump, lasergame, speeltuin, minigolf en een prachtige disco-rolschaatsen (exclusief horeca, bijlwerpen, arcade en curling).

Ouders en begeleiders die niet meespelen hebben gratis toegang en kunnen plaatsnemen in ons nieuwe restaurant gedeelte dat is voorzien van airco❄️. Om toch gezellig mee te doen kun je kosteloos een gezelschapsspel spelen zoals Skipbo, Beverbende, Jenga etc…🎲♟ “Enjoy Goodtimes Together”