Activiteiten

ALL-IN Experience

We hebben een uniek concept bedacht; ALL-IN Experience waar je 3 uur lang onbeperkt toegang hebt tot de verschillende activiteiten; urban jump, crazy golf, lasergame, poolen, darten, speeltuin, ping pong en disco-rolschaatsen. 

Fun Curling

Altijd al een keer willen curlen? Onze curlingbanen zijn uniek en erg uitdagend, ideaal om met een kleine of grote groep tegen elkaar te spelen. Dit in een sfeervolle omgeving zoals bij een stoere bowlingcentrum.

Glow in the dark Golf

Wie scoort de eerste hole in one? Deze minigolfbanen zien er heel stoer en gaaf uit. Ideaal voor een date!

Vrij jumpen

Heerlijk vrij rond jumpen, van de ene naar de andere trampoline. Hoe hoog spring jij? Met zoveel verschillende en uitdagende area’s is plezier gegarandeerd.

shuffleboard

Een verassende mix van jeu de boules, curling, bowling en joelen. Simpel, competitief, maar zeker ook een uitdagend spel.

bijlwerpen

Adrenaline giert door je lichaam, wat een stoere activiteit! 
Dit staat ook wel bekend als Axe Throwing en het gaat niet om brute kracht maar om de juiste techniek. 

lasergame -Urban City

Ga jij het gevecht aan tegen je vrienden in onze te gekke lasergame arena? Waan je in een spectaculaire glow-in-the-dark wereld, welke heel spannend is ontworpen. 

Disco Rollerskate

Disco Rollerskate bij Urban GRND is een nieuwe gave beleving waar muziek, dans en rollerskates samenkomen in een unieke Urban Stijl Disco!

Mini jumpen

Klim op de klautertoestellen in onze PLAYGROUND. Zoef jij liever van de glijbaan? In deze speeltuin is van alles te ontdekken en te beleven! Leeftijd van 1,5 t/m 6 jaar

Playground

Klim jij in ons speeltuin op de klautertoestellen? Zoef jij liever van de glijbaan? En wil je net zoals je grote broer of zus meespelen in ons family entertainment center. In deze speeltuin is van alles te ontdekken en te beleven!

Leeftijd van 1,5 t/m 6 jaar en GRATIS als je meekomt met je zus of broer.