Mini Jump

KOM EN BELEEF EEN TOPDAG BIJ URBAN JUMP

Ook voor de jongere jumpers hebben wij speciale tijden om vrij te kunnen jumpen onder begeleiding en daarnaast zijn er ook arrangementen en Mini Jump Party’s. De mini jump party’s kunnen geboekt worden tijdens de mini jump uren met dezelfde regels als voor de mini jump.

Klim op de klautertoestellen in onze PLAYGROUND. Zoef jij liever van de glijbaan? In deze speeltuin is van alles te ontdekken en te beleven! Leeftijd van 1,5 t/m 6 jaar

Mini Jump tijden*

Woensdag: 12.30 tot 14.00 uur 

Vrijdag: 14.00 tot 15.30 uur

Zaterdag en zondag: 10.00 tot 11.30 uur


*De tijden kunnen in de vakanties afwijken

Veelgestelde vragen

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor ons pand. Mocht deze parkeerplaats toch vol staan, dan hebben wij aan de overkant nog extra parkeermogelijkheden. 

Wij hebben gratis wifi voor onze gasten.

Wanneer er door de ouders of begeleiding niet meegedaan wordt aan de activiteit, hoeft er geen entree ticket aangeschaft te worden. Bij de mini jump uren mogen ouders wel mee de trampoline vloeren op, er dient dan alleen een paar jump sokken aangeschaft te worden.

Eigen consumptie is niet toegestaan.

Alle activiteiten en afdelingen kunnen afgehuurd worden. Voor meer informatie kun je ons mailen op sales@urbangrnd.nl

Jaarlijks krijgen al onze medewerkers een BHV-training.

Wij kunnen altijd rekening houden met allergieën. Zo hebben wij standaard een glutenvrije frituur waaruit wij glutenvrije snacks aanbieden. Daarnaast hebben wij een QR allergenenkaart waarop je precies kunt zien welke allergenen in welke producten zitten.

Wij hebben airco.