Cadeaubon

Het leukste cadeau

Voor hem, haar of jezelf!

Geldigheid

Onbeperkt

Voor ieder budget

Vanaf €25,-

Ben jij opzoek naar het perfecte cadeau voor een dagje uit?

Verras je vrienden, familie of collega met een leuke cadeaubon voor een of meerdere activiteiten binnen Urban GRND. Je kan natuurlijk ook jezelf verrassen met een Urban GRND cadeaubon/ waardebon!

Wat kan je allemaal met de cadeaubon?

Tijdens het jumpen een spelletje trefbal, springen in de Foampit of super gave tricks doen op de euro trampolines ? Of kies jij liever voor zoveel mogelijke hole in one slaan tijdens Glow in the Dark Golf. Daarnaast niet te vergeten onze Curling banen voor de gezelligste uitje met je vrienden of collega’s van werk. Ervaar zelf de unieke en prachtige ambiance van de Curlingbanen. Er wordt gezegd dat er tijdens het Curlen echt een team gevoel heerst misschien nog wel sterker dan bij de Bowlingbanen. In het kort je kan onze waardebonnen voor alles in ons familie activiteiten centrum gebruiken.

Het Urban Café

Tijdens of na de activiteiten zijn er genoeg mogelijkheden om plaats te nemen in ons Urban Café en te genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Cadeaubon aan jezelf geven?

Deze unieke cadeaubon kan je natuurlijk ook zelf gebruiken! Bij aanschaf van een cadeaubon krijg je direct extra tegoed, waarmee je je pas kan opwaarderen bij de kassa en maak direct gebruik van het extra gratis tegoed!

Speciale actie

Krijg bij aanschaf van een cadeaubon extra tegoed bovenop het tegoed van de cadeaubon! Bekijk hieronder de mogelijkheden en bestel direct jouw cadeaubon!

Cadeaubon €25

Het ideale geschenk voor een verjaardag, feest dagen of gewoon om zo te geven.
Bestel nu!

Cadeaubon €50 + €2.50

Koop €50 euro en krijg een cadeaubon ter waarde van €52,50!
Bestel nu!

Cadeaubon €75 + €5

Koop €75 euro en krijg een cadeaubon ter waarde van €80
Bestel nu!

Cadeaubon €100 + €10

Koop €100 euro en krijg een cadeaubon ter waarde van €110!
Bestel nu!

sfeerImpressie urban grnd Hengelo