Vrij jumpen met Urban Jump

Vrij jumpen, lekker springen en plezier maken op verschillende soorten trampolines. Je kan je eigen gang gaan en de gekste tricks oefenen op de trampolines in onze unieke trampoline park met verschillende area! “Wie wil er niet op eigen kracht door de lucht vliegen?”

Jumpen komt hier heel dicht bij in de buurt, door een paar seconde door de lucht te vliegen en zelfs even gewichtloos te worden! Je beweegt je al springend van trampoline naar trampoline en van area naar area. Spring je het liefst van hoge hoogtes in de foampit, maak jij de beste tricks of ben jij meer competitief ingesteld en blijf jij het langste overeind? Dan ga jij hier een topdag beleven!

KOM EN BELEEF EEN TOPDAG BIJ URBAN GRND | JUMP!

Jump academy

Bij de Jump Academy leer je hoe je veilig gave trucs kunt maken tot je een ware jump master bent! Tijdens de lessen leer je de basis en misschien zelfs gevorderde trucs als je de basis al beheerst. Alle vorderingen worden individueel bij gehouden om ervoor te zorgen dat iedereen progressie maakt.

Wat krijg je als Jump Academy member?

– Jump Academy T-shirt (zo lang de voorraad strekt)
-Jump sokken
-30 minuten gratis springen bij elke boeking van 90 minuten, dus mooi twee uur fun voor de prijs van anderhalf uur

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor ons pand. Mocht deze parkeerplaats toch vol staan, dan hebben wij aan de overkant nog extra parkeermogelijkheden. 

Wij hebben gratis wifi voor onze gasten.

Wanneer er door de ouders of begeleiding niet meegedaan wordt aan de activiteit, hoeft er geen entree ticket aangeschaft te worden. Bij de mini jump uren mogen ouders wel mee de trampoline vloeren op, er dient dan alleen een paar jump sokken aangeschaft te worden.

Eigen consumptie is niet toegestaan.

Wij hebben altijd meerdere toezichthouders op de trampolinevloer staan, afhankelijk van het aantal bezoekers.

Jumpen is voor bijna alle leeftijden geschikt. Wij hebben speciale mini jump uren voor kinderen onder de 6 jaar. Na de mini jump uren hanteren wij 6 jaar en ouder.

Er mag een bril gedragen worden tijdens het jumpen. Wel adviseren wij om je bril af te doen als dit mogelijk is, dit in verband met de veiligheid en het kwijtraken.

Dat geven wij zeker! Op de maandagavond en dinsdagavond geven wij jump academy lessen. Lijkt je dit leuk? Dan mag je je aanmelden via lessen@urbanjump.nl

Alle activiteiten en afdelingen kunnen afgehuurd worden. Voor meer informatie kun je ons mailen op sales@urbangrnd.nl

Jaarlijks krijgen al onze medewerkers een BHV-training.

Wij kunnen altijd rekening houden met allergieën. Zo hebben wij standaard een glutenvrije frituur waaruit wij glutenvrije snacks aanbieden. Daarnaast hebben wij een QR allergenenkaart waarop je precies kunt zien welke allergenen in welke producten zitten.

Wij hebben airco.