Pubquizavond op zondagavond 24 september

Doe mee en test je kennis tijdens onze bruisende Pubquizavond op zondagavond 24 september van 19:00 tot 22:00 uur! Met spannende rondes en geweldige prijzen belooft het een avond vol plezier en uitdaging te worden. Verzamel je team en kom langs voor een onvergetelijke avond!

Spannende Onderwerpen

Bereid je voor op 8 uitdagende onderwerpen die je kennis zullen testen. Van Film/Serie en Muziek tot Actueel Nieuws, Foto Raadspel, Sport, Topografie, Stemmenronde (herken jij de bekende stemmen?) en Algemene Kennis. Er is voor ieder wat wils en genoeg variatie om je scherp te houden!

Geweldige Prijzen voor de Pubquiz

Laat je inspanningen beloond worden met fantastische prijzen. De winnaar van de Pubquiz gaat naar huis met 2x het Burgerarrangement met een activiteit naar keuze. Voor de tweede plaats hebben we 2x de All-in Experience klaarliggen en de derde plaats krijgt een geweldig Filmpakket. De competitie is hevig, dus zorg ervoor dat jouw team de beste is!

Spanning tussen de Rondes: Loting met Extra Prijzen

Tussen de 4e en 5e ronde hebben we een extra dosis spanning voor je in petto. Doe mee aan onze spannende loterij en maak kans op geweldige extra prijzen! Bij binnenkomst kun je lootjes kopen voor slechts €1 per stuk, of 8 voor €10. Bij meer dan 100 verkochte loten hebben we de volgende prijzen beschikbaar: 2x 1 uur vrij jumpen, 2x Crazy Golf en 2x Curling voor 1 uur. Deze loterij voegt een extra element van dynamiek toe aan de avond!

Verfrissende Drankjes en Hapjes

Natuurlijk draait het niet alleen om de quiz; geniet ook van verfrissende drankjes en heerlijke hapjes. Onze drankjes zijn verkrijgbaar via muntjes: €3 per stuk, 5 voor €14 of 10 voor €27. Daarnaast zorgen we ervoor dat er twee rondes bittergarnituur van het huis zijn, zodat je energiek en vol goede moed kunt blijven spelen.

Praktische Details en Entree

Entree om mee te doen is geheel gratis!* Een team kan zich opgeven met een maximum van 6 personen per team. Verzamel je vrienden, familie of collega’s en vorm het ultieme team! Reserveer snel je plek om teleurstelling te voorkomen.

Noteer de details:
Datum: Zondagavond 24 september
Tijd: 19:00 – 22:00 uur

We zien je graag op de Pubquizavond!


*Consumptie is verplicht